“Reparatii acoperis hala piata centrala din mun Petrosani”.

In atentia operatorilor economici interesati  de prezenta cumparare directa

Autoritatea contractanta a postat in catalogul electronic SEAP in sectiunea publicitate/anunturi, cumpararea directa: lucrari : “Reparatii acoperis hala piata centrala din mun Petrosani”.

Conditii de participare  Toti cei interesati isi vor incarca oferta in catalorgul electronic disponibil in SEAP sub denumirea :REPARATII ACOPERIS HALA PIATA CENTRALA  pana la data limita stabilita in anunt, respectiv 19.09.2017 . Pe e-mail se (dadpp@primariapetrosani.ro) vor transmite intentia de participare la cumpararea directa, formularul de oferta si propunerea financiara, pana la data limita de depunere a ofertelor.

Neprezentare acestora pana la data limita duce la neluarea in calcul a ofertei postate in SEAP.

Ofertantul clasat pe locul 1 va depune, la solicitarea autoritatii contractante : Certificatul constatator din care sa reiasa codul CAEN si o recomanare/document constatator sau contract incheiat in ultimii 5 ani din care sa reiasa experienta similara pentru lucrarile ce fac obiectul contractului.

Valoarea estimata totala a achizitiei: 250967.65 lei fara TVA.,

Cod CPV: 45261100-5 Lucrari de sarpanta

Surse de finantare: buget local

Perioada de valabilitate a ofertelor: 30 de zile de la data depunerii ofertelor la sediul autoritatii contractante.

Criteriul de atribuire:  pretul cel mai scazut.

 

Informatii suplimentare se pot solicita la telefon 0254/541220, 0254/541221, int. 132, prin fax la nr. 0354/801048, sau prin e-mail la adresa: dadpp@primariapetrosani.ro 

 

Sef Serviciu
Aron Dumitrescu

 Comp. Achizitii publice/ Investitii
Bianca Igarelu

C.S. HALA
Formulare
Proiect contract
Reparati_f3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>